Inarijärvi-yhdistys ry:n internetsivut
 
Yleiset tiedotteet
Jä­sen­tie­dot­teet
Ajankohtaista > Jäsentiedotteet > Jäsenkirje 2015
« Edellinen | Seuraava »

Jäsenkirje 2015

Julkaistu 10.3.2015
Tervehdys yhdistyksemme jäsen!

Toimintavuosi 2015 on keväässä ja sen myötä vuosikokous jälleen pidetty 26.2.2015 Ivalossa.

Vuosikokous valitsi yhdistyksen puheenjohtajaksi edelleen Aarne Turusen. Varapuheenjohtajana ja rahastonhoitajana jatkaa Leena Strand sekä hallituksen jäseninä Raija Kuusisto, Markku Ahonen,

Kaarlo Seppänen ja Timo Koriala. Myös hallituksen varajäsenet Jarmo Sirviö ja Mika Nikulainen sekä Veikko Väänänen valittiin jatkamaan. Viimeksi mainittu jatkaa yhdistyksen sihteerinä.

Kokous käsitteli tavanomaiset vuosikokousasiat, joihin kuului päättyvän kauden toimintakertomuksen ja alkavan kauden toimintasuunnitelman hyväksymiset.

Yhdistyksen hallitus piti vuonna 2014 kaksi kokousta, joiden lisäksi hallituksen jäsenet pitivät lausuntoja valmisteltaessa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Päättyneen toimintakauden aikana odotettiin Ivalon alueen kumoutuneen osayleiskaavan osan uutta esitystä ja nähtäväksi asettamista. Kyseessä on Lusmanuoran-Nellimin suunta. Kaavaehdotus ei vieläkään valmistunut konsultilta, joten kokonaisen välivuoden odottelun jälkeen ehdotuksen luulisi tulevan kuluvalla toimintakaudella. Samoin odotetaan Inarijärven osayleiskaavan uudistamisen ehdotusta, mutta senkin valmistelu on viivästynyt ja valmisteluun liittyy vielä mm. kiistaa Metsähallituksen Laatumaalle osoitettavasta ”korvaavasta” ranta-asemakaava-alueesta kumoutuneen Paavisvuonon-Apajalahden kaava-hankkeen tilalle. Yhdistyksen hallitus seuraa kaavojen valmistelua.

Kaavahankkeista ja niiden etenemisestä löytää tietoa kunnan verkkosivuilta linkistä:
http://www.inari.fi/fi/palvelut/tekniset-palvelut/kaavoitus.html

Yhdistyksemme jäsenmäärä on nykyisellään runsaat sata. Vuosikokous päätti säilyttää jäsenmaksumme edelleen 10 eurona/henkilö. Alle 18-vuotiaat otetaan yhdistyksen jäseniksi ilman jäsenmaksua ja lisäksi säilyi 100 euron ainaisjäsenmaksu. Ainaisjäseniä on tullut vuoden aikana lisää muutamia. Yhdistyksen rahastonhoitaja lähettää jäsenille postia maksujen suorittamisesta.

Hyvää kevään jatkoa sinulle ja koko jäsenistöllemme! Jos ”perinteisesti” ennustettaisiin Inarijärven kevään edistymistä ja tulevan sulavesikauden alkamista, kannattaa varautua varhaiseen jäiden haurastumiseen ja järven avautumiseen.

Veikko Väänänen
Inarijärvi-yhdistyksen sihteeri
Osoite: Inarintie 37, 99870 Inari. Puhelin: 040 513 6111
Sähköposti: wildstrack@gmail.com
Päivitetty 10.3.2015 - Tulostettava versio -

Inarijärvi-yhdistys ry Turunen Aarne
puheenjohtaja
aarne.turunen@pp.inet.fi
Kuusisto Raija
varapuheenjohtaja
hottiainen@gmail.com
Portti Anne
sihteeri, rahastonhoitaja
inarijarviyhdistys@gmail.com
Lisätietoja evästekäytännöstä
Hakosalo Innovations Oy